У Тернополі кіт і собака працюють з дітьми з інвалідністю. Їх незвичайна робота полягає в грі з дітьми, а професія називається канистерапевт. Тварини працюють у Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю. Про це повідомляє Головне Тернопіль.

Тварини вже встигли оздоровити не одну дитину. Дені і Грім. Власниця Денні (померанський шпіц) розповіла, що перед роботою у собаки був спеціальний курс навчання. Ірина каже, що ця собака не агресивна, не нав'язливий.

Коту Грому тільки 8 місяців. Він з'явився в реабілітаційному центрі випадково. Директор Центру Наталія Турецька розповіла, що їй запропонували взяти кошеня, який потрапив у добрі руки, але шукав будинок. Наталя привела його в Центр.

Історія про незвичайну парочку - Дені та Гріма

Ця історія про незвичайну парочку - Дені та Гріма 🐶🐱. 👉Вони - каністерапевти в Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації осіб з інвалідністю. Собака й кіт роблять все для того, аби дітки почувались краще й одужували. 👇 Деталі - в нашому сюжеті! #головне_Тернопіль #тварини_на_роботі

Geplaatst door Golovne.ternopil op Vrijdag 26 juni 2020

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дені і Грім роблять все, щоб діти з інвалідністю швидше адаптувалися до навколишнього світу і виконували потрібні вправи. Особливо тварини необхідні тим, хто потребує розвитку рухового апарату. Такі діти неохоче виконують вправи, що доставляють їм дискомфорт. Кота або собаку запускають на тренажер і діти виконують рухи, щоб доторкнутися до тварини.

Варто відзначити, що собаки дуже віддані істоти. В Індії чотири пса врятували маленьку дівчинку, яку кинули батьки. Вони охороняли дитини до того моменту, поки люди не звернули на них увагу.

Нагадаємо, Знай писав, що в Індії собаки врятували новонароджену дівчинку.

Знай повідомляв, що собаку з важкою хворобою врятував ветеринар і став її найкращим другом.

Нещодавно Знай передавав, що у Франківську прихистили лебедя з одним крилом.