Партія «Слуга народу» висунула свого кандидата на посаду мера Тернополя, а також Черкас та Сум. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на власні джерела.

У мери Тернополя буде балотуватися колега Зеленського по сцені і гумористичних програм на телебаченні Віктор Гевко. На даний момент йому 35 років і він відзначився в більшості проектів, які були зняті студією «Квартал 95». Так Гевко став учасником «Бійцівського клубу», зіграв роль у проекті «Країна У» і «Один раз під Полтавою». Він також кілька разів вигравав у шоу «Розсміши коміка». Гевко є учасником команди «VIP-Тернопіль», яка брала участь в «Лізі сміху». Сам майбутній кандидат в мери Тернополя позиціонує себе, як провідного весіль та корпоративів та пропонує такі послуги на своїй сторінці в Instagram.

До політики Віктор Гевко має опосередковане відношення. У 2019 році він був керівником виборчого штабу Володимира Зеленського в Тернопільській області. Лише місяць тому він став членом тернопільської обласної організації партії «Слуга народу». Цією організацією керує його старший шлюб Володимир Гевко.

Перед тим, як стати кандидатом у мери Тернополя Віктор Гевко доведеться пройти затвердження партією. Якщо це станеться, то за крісло мера він буде боротися з чинним міським головою Тернополя Сергієм Надалом.

Варто зазначити, нещодавно Знай повідомляв, що на посаду мера Києва буде претендувати представниця "Слуги народу" Ірина Верещук, яка тривалий час відстоювала інтереси своєї партії в ЗМІ України. Днями вона виграла так звані "праймеріз", які влаштувала її рідна партія. після перемоги Верещук викликала на словестно дуель Віталія Кличка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Знай писав, що в мери столиці зібрався і старший син Віталія Кличка Єгор. Про це він розповів в день народження батька і зазначив, що це був подарунок до свята. Чинний мер столиці заявив, що благословив сина. Тому в боротьбі за крісло мера Києва з'явився ще один кандидат.

Нещодавно Знай передавав, що в ОПЗЖ прийняв рішення, хто буде боротися за крісло мера Харкова. Така місія випала нардепу Олександру Фельдману, який довгий час є опонентом Геннадія Кернеса.