У Тернополі зіпсували агітаційні бліборди кандидатів від ОПЗЖ. На обличчя кандидатів наклеїли наклейки, на яких ще раз нагадали, за які цінності виступає дана партія. Про це повідомив у соцмережі Facebook користувач Андрій Боднарчук.

Такі наклейки з'явилися на фото кандидата Олександра Кравчука. Йому на очі наклеїли смужку з фразою - "голосі за ворогів-кров патріотів". Автор поста заявив, що дану партію не поважає і бажає їм згоріти в пеклі.

"Напис на наклейці (на морді кандидата):"голоси за ворогів - кров патріотів".
Дуже хороша промо-акція в Тернополі, на бордах з рекламою ворожого сміття. Від себе хотілося б додати-Вічний вогонь вам в пеклі буде, не хвилюйтеся ви за це. Там все налагоджено",- йдеться в пості.

Варто зазначити, що це не перший випадок, коли в містах псують білборди з агітаційною рекламою кандидатів у мери, міські та обласні ради. Причиною є не тільки конкуренція, але політичні погляди на подальшу долю країни.

Надпис на наклейці (на пиці кандидата): "Голоси за ворогів - кров патріотів". Дуже гарна промо-акція у Тернополі, на...

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Андрій Боднарчук op Vrijdag 9 oktober 2020

Нагадавши, Знай писав, що правоохоронці з'ясовують обставини, за яких у Чернівцях невідомі особи пошкодили передвиборчі рекламні борди одного з кандидатів. Там борди залили фарбою або іншою речовиною.

Також Знай писав, що станом на ранок 24 вересня, у Виноградові зіпсували передвиборчі білборди кандидата на голову Виноградівської ОТГ, самовисуванця Івана Бушка.

Нещодавно Знай передавав, що в Чернігові нардеп спустив шини кількох автомобілів, щоб не дати зняти білборд з кандидатом у мери.