У Тернопільській області учень 8 класу систематично знущатися над учителем. Батьки цього підлітка будуть нести адміністративну відповідальність за психологічне насильство над учителем.

Про подробиці інциденту розповіли в прес-службі Нацполіції Тернопільської області.

У повідомленні йдеться, що восьмикласник зухвало поводився на уроках, зривав уроки. Учитель намагався закликати учня до порядку, бути більш спокійним і врівноваженим, вести себе ввічливо і відповідально. Також вчитель неодноразово скаржився на поведінку дитини його батькам і дирекції школи.

В результаті до справи залучили ювенальну превенцію. Було задокументовано адміністративне правопорушення, вчинене неповнолітньою дитиною. Штраф платитимуть батьки даного учня.

Правоохоронці нагадали, булінг, в результаті якого міг бути завдано шкоди психологічному та фізичному здоров'ю потерпілого тягне за собою штраф 850-1700 гривень. Якщо ж знущання повторюються протягом року і відбуваються групою осіб, то вже розмір штрафу становитиме 1700-3400 грн.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині Підлітки побили співученика зі школи. Мама постраждалої дитини оприлюднила історію. Вона розповіла в соцмережі, що її дитина отримала травми і опинилася на лікарняному ліжку. Підлітки накинулися на її сина і били його руками і ногами.

Також Знай писав, що 4 жовтня ввечері на гарячу лінію 103 надійшов виклик, в якому повідомлялося, що біля в Тернополі біля школи №14 побили молодика.

Нещодавно Знай передавав, що експерти назвали дієві методи боротьби з булінгом у школі.