На Тернопільщині стався неприємний інцидент. Маленька дівчинка перекинула на себе важкий телевізор. Батьки відразу ж викликали швидку допомогу, щоб госпіталізувати дитину.

Інцидент стався 11 вересня в селі Язловець Бучацького району. Дівчинку 2019 року народження доставили в реанімаційне відділення з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та забій лобової ділянки голови. Пізніше батьки пояснили, що дитина перекинула на себе телевізор.

Варто зазначити, що в Україні досить часто травмуються діти. Як правило, це відбувається через недогляд батьків. Мама відвернулася або відволіклася, а дитина нашкодив і отримав опіки, травми, порізи або ще гірше випав з вікна. Тільки за останні літо в містах України медики надавали допомогу десяткам подібних постраждалих. на жаль, деякі малюки не пережили травм.

Нагадавши, Знай повідомляв, що п'ятирічна дівчинка отримала дивні травми нижньої частини тулуба під час відпочинку з мамою в Єгипті. Вже в Україні дитину оглянули лікарі та виявили ушкодження, характерні для зґвалтування. При цьому мати малятка все заперечує і говорить про падіння дитини в басейн.

Також Знай писав, що у Львові померла 10-місячна дівчинка, яка випала з балкона і отримала важку травму голови. Немовля випало з балкона 2 поверху і отримало черепно-мозкову травму. Після цього медики швидкої допомоги доставили дівчинку з Кам'янка-Бузького району в лікарню. Її стан був дуже важкий.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Львові активістка побила дітей, які хотіли просто висловити свою думку.