На Тернопільщині ще влітку розігрався скандал через те, що батьки школярів стали скаржитися в соцмережах на побори в поліклініках. Вони розповідали, що лікарі беруть гроші за безкоштовні процедури. Зокрема, батьки скаржилися за вимагання грошей за медогляд школярів.

Пости батьків стали приводом для низки публікацій у ЗМІ. Оприлюднення цієї ситуації стало причиною для звернення уваги на неї правоохоронних органів. Тернопільська обласна прокуратура розпочала розслідування та внесено постанову відповідно до статті 65 Закону України «Про запобігання корупції».

Справу було відкрито з метою проведення службового розслідування та встановлення факту, причин та умов, за яких посадові особи КНП «Монастириська центральна районна лікарня».

На підставі постів у соцмережах користувачки з Монастириської та публікацій у ЗМІ про безпідставне вимагання коштів було проведено розслідування, яке встановило, що медики дійсно брали кошти за медогляди. Посадову особу було притягнуто до адміністративної відповідальності.

Нагадавши, Знай повідомляв, що депутата сільської ради Броварського району затримано за підозрою в отриманні хабара. Народний обранець вимагав хабар у 1,5 тисячі доларів за прийняття рішення про виділення земельної ділянки на території Броварського району для ведення сільського господарства.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також Знай писав, що в лікарні Тернополя нагрянув з перевіркою відомий блогер. Чоловік зняв шокуюче відео.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові відомого хірурга спіймали на хабарництві через, що йому довелося сплатити штраф.