На Тернопільщині випав перший сніг. Правда він виявився не справжнім, а штучним.

Білосніжний покрив намели гармати. Так у Тернополі готуються до старту гірськолижного сезону у місцевому парку «Савич-парк» на вулиці Тарнавського.

Спеціальна гармата вистрілює штучний сніг. При негативній температурі він буде формувати твердий покрив, на якому зможуть кататися лижники і ті, хто вважає за краще санки.

Керівник "Савич-парку" Віталій Кирилов розповів, що вже за кілька днів тернополяни зможуть насолодитися катанням з гірок на лижах та санках. Відео, на якому видно роботу гармат опублікував директор парку на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Україні погоду не можна назвати зимовою. Плюсові показники на градусниках і дрібний дощ навівають депресивний настрій і сонливість. Синоптики засмутили українців і розповіли про погоду на найближчі дні.

25 листопада, на території України очікується прохолодна погода, але без зимових морозів. На Заході втрані стовпчики термометрів покажуть + 7 +9 градусів, а на Сході буде прохолодніше – до +3 + 5 градусів з дощем. Такий погода протримається в найближчий тиждень.

Також Знай повідомляв, що синоптики засмутили любителів активного відпочинку взимку. Найближчі два роки снігу буде дуже мало, а температура не сприятиме створенню снігового покриву.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі несподівано прийшла зима в кінці листопада – вулиці засипані снігом, і все місто перетворилося на казкову Лапландію. Днями частину території України припорошив перший сніг. Українці вийшли на вулиці насолодитися снігом і наліпили сніговиків.