Відома українська акторка Ольга Сумська стала предметом кепкувань у соціальних мережах після того, як поспівчувала дружині Віктора Медведчука Оксані Марченко через хворобу домашнього улюбленця.

У Facebook-спільноті "Українці 25" переповіли пост Марченко в Instagram, де вона розповіла, як її кіт проходив лікування після стресу і начебто був підключений до апарату ШВЛ.

"Оксана Марченко в інстаграмі повідомила, що її сім'ю спіткала нова жахлива біда. "Мы были на пределе. Два дня на аппарате искусственной вентиляции легких, реанимация», - пише Марченко. Із серцевим нападом в тяжкому стані у лікарню потрапив їх улюблений... котик!
А знаєте як звуть того котика - Кокос!!! У Кокосіка інфаркт. Кокосік вже два дні на ШВЛ!
І ось дивлячись, як Марченко висвітлює цю новину, розумієш, що котика так названо неспроста... ой, неспроста.
Камалія терміново у коментарях надсилає сльозливий смайлік і ручки складені в молитві. Ольга Сумська пише: "Толька ні ето? Йа плачу? Что случілось? Пачіму?".А Марченко їй увідповідь: "одін дохтор сказав, что коти дюже чувствительниє к переживаниям хазяєв. А от санкцій РНБО они вопше могуть сдохнуть на*уй. Так шо крєпітєсь"

Вся стрічка коментарів, (а їх більше 1200) ридає на взрид, не вірить в проісходящеє, підставляє дружескіє плєчі, ділиться своєю енергією і молиться богу за виздоровленіє Кокосіка, а також взиває до божої справедливості.
По ходу вони там всі під кокосіком... породи руський посольський аргентинець", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У коментарях українці знайшли, що сказати:

Раніше ми повідомляли, у чоловіка Сумської Борисюка "вселився" Кличко: показав Монатіку залізний кулак.

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська нап'ялила мамин перуку і татовий капелюх, як виглядала майбутня Роксолана в дитинстві.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська показала, якою була в 12 років, загадкова і з перукою на голові.