У Тернополі посеред білого дня переселенець з Донецької області обікрав молодика, витягнувши всі банківські картки та мобільний телефон. Про подробиці події повідомляє прес-служба Національної поліції Тернопільської області.

У Тернополі затримали кишенькового злодія з Донецька / скріншот з відео

Про кишенькову крадіжку в поліцію повідомила дружина потерпілого. За її словами, молодий чоловік навіть не помітив, що хтось витягнув з його кишень цінні речі, серед яких виявився мобільний телефон та банківські картки. Проблема виявилася в тому, що на картах був вказаний пароль, і скориставшись цією можливість злодій благополучно зняв готівку у розмірі 4300 гривень.

У ході розслідування співробітниками Національної поліції Тернопільської області було встановлено, що кишеньковим крадієм виявився житель Донецької області, який тимчасово перебрався до Тернополя. Повідомляється, що раніше 25-річний хлопець не мав проблем із законом, однак на даний момент правоохоронці перевіряють його причетність до аналогічних злочинів.

Нацполіция наразі проводить досудове розслідування за статтею 185 КК України "крадіжка".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У Тернополі затримали кишенькового злодія з Донецька / скріншот з відео

Нагадаємо, раніше під Львовом чоловік розгулював по вулиці з мішком патронів.
Як повідомляв портал Знай.иа в Одесі таксистка привласнила гроші клієнтки поки вона спала в дорозі.
Також Знай.иа писав, що у Києві потерпілий самостійно знайшов і передав поліції людей, які вчинили у нього крадіжку.