У Тернопільській області згадали про трагедію 10-річної давності, коли в одному з сіл регіону мачуха задушила свою 10-річну падчерку, а причина вбивства шокувала одразу кілька сіл, пише Прикарпаття Oline.

Видання повідомляє, що зникнення дівчинки Люду стало неприємним сюрпризом для її батьків і рідних. Дитина навчався старанно і був дуже обов'язковою і уважним. Рідні не відразу відзначили, що дівчинки немає, так як батько думав, що дитина у тітки з дядьком, а тітка з дядьком думали, що Люда у батька або матері, які розлучилися за кілька років до цього.

За кілька місяців до трагедії дитина жив у тітки з дядьком в сусідньому селі, так як звідти було легше добиратися до школи. Батько жив з новою жінкою, у якої був син. Дівчинка переїхала від матері до батька, бо дуже його любила і казала, що не може жити без тата. Батька в свою чергу дочки відповідав взаємністю і робив все, щоб дитина ріс і навчався в хороших умовах. При цьому його співмешканка не приховувала свою ревнощі і не раз висловлювалася про те, що його дочка їй заважає, дзвонила матері дівчинки і вимагала її забрати.

10-річна Люда Фото: Вісник

В останню в її житті зиму Люду прожила в будинку тітки й дядька і рідко бувала у батька і його коханки. Однак ранньою весною жінка все ж таки виманила дитину зі школи. Люда приїхала в село батька, що підтвердив водій маршрутки. Мачуха зустріла дитину недалеко від зупинки і під приводом збору грибів повела в найближчу посадку, де і задушила.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

У поліції стверджують, що мачуха після вбивства поїхала до подруги пити каву, а потім повернулася в ліс, щоб подивитися лежить там ще тіло дитини. Тільки після цього вона зі спокійною совістю відправилася додому. Дана особа брала участь у пошуках дитини протягом тижня. У поліції заявили, що дівчинку вбили. Дійсно мачуха зізналася, що задушила дитину після того, як вона сказала, що «Роби зі мною, що хочеш, а тато з тобою жити не буде». Після цього мачуха кинулася на дитину і задушила її. Також з'ясувалося, що план вбивства дитини у неї дозрів за 3-4 дні до трагедії.

Рідні згадують, що маленька Люда мріяла, щоб батьки знову жили разом. Вона дуже любила батька і відмінно ладнала з тіткою та дядьком. Мама погодилася, що дитина переїхав до батька тільки тому, що вона часто їздила на заробітки і не могла повноцінно дивитися за дитиною.

Нагадаємо, Знай писав, що в Броварах зник дитина прямо під час прогулянки.

Знай повідомляв, що в Харкові розшукують дівчину-підлітка.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі шукають жінку, яка перенесла інсульт.