На Тернопільщині пронісся обіцяний синоптиками шквалистий вітер. Наслідки довелося розгрібати місцевим рятувальникам. Вітер пошкодив дахи будинків і зірвав частину покрівельних матеріалів з недіючого костелу, який розташований в селі Ренив. Про це повідомляють Тернополяни.

Про інцидент повідомили в Управлінні ДСНС Тернопільської області. Також там розповіли, що існувала загроза обрушення покрівельного покриття, тому було прийнято рішення зняти пошкоджену ділянку даху. Рятувальники відзначили, що металеві частини покрівлі звисали вниз і могли впасти на землю в будь-яку хвилину.

Аналогічний випадок кількома днями раніше стався в Борщівському районі. Там вітер пошкодив дах місцевої школи, і рятувальники були змушені в оперативному порядку відновлювати її цілісність.

На Тернопільщині ліквідували наслідки буревію Фото: Тернополяни

Варто відзначити, що в Тернопільській області виявили «айсберг» з сміття. Скандал розгорівся, коли було вже пізно. Гора сміття зросла настільки, що гниття викликало сморід по всій окрузі. Ця купа не просто рукотворний витвір місцевих жителів, а незаконна діяльність з вивезення побутового сміття на хутір Заболотці КП "Наш добробут". Місцевий житель Віктор Пасічник розповів, що протягом останніх півтора років Борсуковская Громадська територіальна громада звозить на територію хутора Заболотці, неподалік від піщаного кар'єру, побутове сміття. Купа розрослася до розмірів невеликого полігону.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нещодавно мер Тернополя Сергій Надал образився на місцеву активістку і зажадав виплатити моральну компенсацію в розмірі 100 тисяч гривень. Тернопільський міський голова подав на жінку до суду через те, що вона образила його у пості в соціальній мережі. У ньому вона звинуватила Надала в розтраті 220 млн грн.

Нагадаємо, Знай писав, що Тернопільську область завалили сміттям, фотофакт.

Знай повідомляв, що мер Тернополя зажадав 100 тис грн від активістки за образу.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі городяни вийшли на прибирання парків і скверів.