В Тернополі пройде чемпіонат світу з веслування. Тут змагатимуться спортсмени на байдарках і каное з лав ветеранів. Змагання заплановані на 18-20 серпня. Про це пише Сорока.

Захід пройде у Центрі веслування і водних видів спорту «Водна арена». Попередньо у змаганнях візьмуть участь команди з таких країн, як Канада, Німеччина, Чехія, Польща і Великобританія. Змагання будуть організовані на два види дистанцій – 200 і 500 метрів.

На даний момент на «Водній арені» ведуться підготовчі роботи. Найближчим часом буде встановлено та змонтовано автоматична система пуску, потім будуть встановлені сидіння, обладнана суддівська ложа. Крім того, заплановані роботи по ізоляції трибун.

Водна арена готується прийняти змагання Фото: ТОДА

Підготовка до спортивного заходу ведеться незважаючи на все ще діючий в країні карантин. Днями стало відомо, що Тернопільщина залишиться без транспортного сполучення з іншими областями з-за швидкості поширення коронавіруса в регіоні. Таку інформацію оприлюднив Володимир Зеленський на прес-конференції.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Поки вирішується питання з транспортом у Тернопільській області, чиновники невеликих міст пересіли на велосипеди. Вони запропонували всім зробити так з наближенням літа. Мер Чорткова пообіцяв виконати обіцянку, яку давав Зеленський рік тому, але так і не виконав.

Нагадаємо, Знай писав, що Зеленський залишив Тернопільщину без міжобласного транспорту.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині місцеві чиновники замість машин взяли велосипеди.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині з'явилися перші гриби