На Тернопільщині сталася чергова трагедія, яка потрясає до глибини душі. В селі Чорний Ліс сталося вбивство, але вбивцю не довелося довго шукати, він навіть не намагався втекти.

Інцидент стався в 2018 році, але розв'язка історії стала відома лише нещодавно. Все почалося з того, що мешканець цього села відомий всім «зек-рецидивіст» Василь у середині дня покликав до себе сусіда і почав з ним розпивати спиртні напої. Увечері він покликав сусідів, щоб вони допомогли йому «відкачати» мертвого товариша по чарці.

При цьому Василь навіть не злякався, коли сусіди побачили понівечене тіло їх односельця і звинуватили його у вбивстві. На запитання місцевих жителів навіщо він вбив сусіда, Василь відповів, що той його дістав словами.

На Тернопільщині засудили жорстокого вбивцю Фото: скріншот

У поліції розповіли, що Василь побив свого сусіда до смерті. У жертви були роздроблені і переламані безліч кісток, які рвали судини, зламаний ніс і розірваний рот. Особа являло один великий синець. Судмедекспертиза встановила, що чоловік помер від крововтрати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Очевидці, сбежавшиеся на крики п'яної Василя, відзначили, що весь двір був у крові. Тіло жертви було в неприродній позі в калюжі від дощу і крові.

Поліція у цій історії виявила ще багато фактів, які свідчать проти Василя. Він зберігав та вживав наркотики, на його одязі була кров жертви. У правоохоронців були сумніви з приводу того, чия ця кров, так як у жертви і душогуба була одна і таж група. Однак у Василя на тілі не виявили слідів ран або подряпин. Крім того, був виявлений і важкий предмет, яким він і забив свого сусіда.

Примітно, п'яний Василь в день вбивства не тільки організував небачену «дискотеку» у себе вдома, включивши голосно музику, але і ходив по селу і розповідав про те, що у нього є два «жмура» - один пішов, а другий залишився лежати.

Всі ці факти були зібрані і передані в суд. Суддя виніс рішення – 12 років позбавлення волі за умисне вбивство та зберігання наркотичних речовин.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що на Тернопільщині селяни вийшли на протести проти несанкціонованого будівництва свиноферми.

Знай.иа повідомляв, що на Тернопільщині підліток отримав удар струмом, батьки розповіли подробиці інциденту.

Нещодавно Знай.иа передавав, що у Тернополі затримали угонщинка-рецидивіста.