На Тернопільщині знайшли дівчинку-підлітка, яка пропала безвісти. Про це повідомили у виданні "Тернополяни" посилаючись на сторінку "Розшуку дітей ГУНП В Тернопільській області" в соцмережі Facebook.

28 травня в Кременецьке відділення поліції в Тернопільській області надійшло повідомлення про зникнення Колодій Ірини Віталіївни 2004 року народження.

Дівчинка вийшла з дому близько 22:30 ночі і не повернулася.

Кілька днів правоохоронці намагалися встановити місцезнаходження дівчини. Вони розпитували місцевих жителів і оглядали округу. На щастя, дівчинку вдалося знайти.

В повідомленні поліції зазначено, що з дівчинкою все добре і вона не стала жертвою злочину.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Розшук припинено, дитина знайдений! Жертвою правопорушення або злочину не стала!!!!" - сказано в повідомленні правоохоронців.

"РОЗШУК ПРИПИНЕНО, ДИТИНА РОЗШУКАНА! ЖЕРТВОЮ ЗЛОЧИНУ АБО ПРАВОПОРУШЕННЯ НЕ СТАЛА!!!

Geplaatst door Розшук дітей ГУНП в Тернопільській області op Donderdag 28 mei 2020

Варто відзначити, що нещодавно правоохоронцям вдалося знайти 21-річного Тернополянина Алексанр, який зник у Франції.

Юнака знайшли в одному з госпіталів за Іль де Франса. Як з'ясували журналісти, він отримав струс мозку внаслідок чого втратив пам'ять.

Рідні юнака повідомили, що з ним все буде в порядку. Вони подякували всім за підтримку і попросили більше не поширювати інформацію про зникнення і розшуку Олександра.

Geplaatst door Lubov BO op Dinsdag 19 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Харкові з лікарні втік хлопчик з порушенням психіки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві безслідно зникла 11-річна дівчинка.

Також "Знай.uа" повідомляв, що зникла під Запоріжжям дівчинка вийшла на зв'язок з батьками.