На Тернопільщину з Польщі завезли небезпечну курятину. У замороженому м'ясі виявили небезпечні бактерії. Про це повідомили в управлінні Госпродпотребслужбе в Тернопільській області.

Як виявилося, заморожені кури були поставлені з Польщі, але при перевірці виявилося, що в м'ясі птиці міститься сальмонела. М'ясо механічної обвалки потрапило в торговельну мережу Тернополя, тому фахівці попросили мешканців міста бути обережними.

У Госпродпотребслужбе просять повідомляти про те, де курятина з Польщі могла опинитися в продажу. Виробник м'яса птиці Cedrob S. A., PL 14023901 WE Ujazdówek, Ciechanów; farmer - Hanna i Marcin Śliwińscy Sp. Jawna Kozielsk, Kuczbork. Продукція поставлялася в Україну і Литву.

На сьогоднішній день продукція з небезпечним вмістом була виявлена тільки в одному магазині в Тернополі. При виявленні продукції потрібно звернутися в управління Госпропотребслужбы, розташоване по вулиці Микулинецька, 20.

Аналогічна ситуація нещодавно склалася і в Харкові. Там продавці зажадали вилучити з магазинів м'ясо курки, в якому були виявлені сальмонели. Там виявили м'ясо того ж виробника. В управлінні Госпродпотребслужбы в Харківській області підтвердили цю інформацію з посиланням на систему RASFF (Європейська система швидкого оповіщення про харчових продуктах та кормах).

Популярні новини зараз
Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат "Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові виявили курятину з сальмонелою з Польщі.

Знай писав, що у Франківську виявили м'ясо курки з таким же неприємним сюрпризом.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківській області в курячому філе виявили бактерії сальмонели.