Тюльпани та бузок давно відцвіли, а тепер прийшла черга півоній. Ці пишні і ароматні квіти радують око і душу. У різних країнах ця квітка є символом добра і радості, благополуччя в домі. В Китаї ж півонія є символом достатку і кущі квітів висаджують в подяку за успішну кар'єру, пише Агротер.

Півонії Фото: Олег Снітовський, Агротер

В Україні півонії відомі давно і активно вирощують на ділянках. Здавна вважалося, що ця квітка «панський». В історії України є свідчення, що півонія висаджували в подяку долі за вже досягнуті успіхи, а також щоб примножити вже наявний достаток.

Півонії Фото: Олег Снітовський, Агротер

На сьогоднішній день виведено безліч сортів півоній, і вони не завжди пишні. Проте всі вони зберегли свій ніжний відтінок від білого до ніжно фіолетового. Окремої красою відрізняються сорти з пишною шапкою пелюсток яскраво-бордового кольору.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Півонії Фото: Олег Снітовський, Агротер

Нещодавно в парку Модоборы розцвів унікальний квітка, який пережив мільйони років – «Місячний квітка». Це незвичайне явище показали вчені парку на фото. Вони також розповіли, що квітка є реліктовим і заслужив свою назву із-за плодів круглої форми, що нагадують місяць.

У Києві повісили саму чесну табличку для недалеких городян, які вважають своїм обов'язком намусорить в зонах відпочинку. Їм запропонували подумати п'ятою точкою і «заср*ть місто». Цей слоган став дуже актуальним для всієї країни, адже у всіх регіонах навесні після масових виходів на шашлики залишаються гори сміття.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині зацвів реліктовий квітка нежемной краси.

Знай повідомляв, що в києві оригінально закликали городян не смітити в парках і зонах відпочинку.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі показали працьовиту жінку, яка засадила ціле місто тюльпанами.