На Тернопільщині житель села Касперівці Заліщицького району Ярослав Гураль зняв на камеру поїздку по селу і показав жахливий стан всіх доріг. Свої ролики чоловік опублікував Facebook.

Ярослав Гураль відзняв поїздки на машині по селу. Він крупним планом і на відносно великій швидкості показав всі ями і їх глибину. Чоловік об'їхав дороги в центрі і по узбіччях, показав, як дощова вода стікає у двір через ворота і хвіртку.

Дороги після ремонту в селі під Тернополем Фото: соцмережі

Під час таких поїздок він розповів, що це центральні вулиці села, на які сільрада виділяв гроші і ремонтував не так давно. При цьому в об'єктиві камери немає жодного цілого ділянки, ями з дощовою водою і постійна тряска – результат робіт.

Також Гураль розповів, що автомобілі по цих дорогах їдуть з кар'єрів в село. Далі він показав, як виглядає дорога біля сільради. Як виявилося, і там калюжі і ями вражають глибиною і просторістю. Чоловік ще раз підкреслив, що всі вулиці були нещодавно відремонтовані, але ніхто не знає, куди пішли гроші.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дороги в селі Фото: скріншот

Варто відзначити, що аналогічна проблема, а точніше повна відсутність доріг, існує на Львівщині. Там місцеві жителі одного з сіл області вийшли на своєрідну акцію протесту і вимагають заасфальтувати дороги. Діти і їх батьки почали садити картоплю прямо посеред раскисших від дощу доріг.

Проблема неякісного ремонту існує і в Мелітополі Запорізької області. Там після сильної зливи наказав довго жити фасад будівлі лікарні. Потоками води змила всі сліди ремонту.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Львівщині діти вийшли садити картоплю на розмитих дорогах.

Знай писав, що в Запоріжжі не можуть закінчити ремонт шляхопроводу.

Нещодавно Знай передавав, що в Мелітополі ремонт змило зливою.