На Тернопільщині стався курйозний випадок з однією з місцевих мешканок. Птах стала злодієм мобільного телефонної розмови. Інцидент стався в місті Бережани. Про це пишуть Тернополяни з посиланням на місцеву групу в Facebook «Подслушано в Бережанах».

Жінка написала, що залишила телефон на перилах у дворі свого будинку. Коли вона йшла за гаджетом, то побачила, як ворона схопила гаджет і полетіла в бік «швидкої допомоги» чи «Сторожисько».

Ворона вкрала смартфон у Бережанах Фото: скріншот

За словами власниці ще протягом години йшов гудок, а потім телефон вимкнувся. Вона припустила, що його хтось знайшов або ворона розбила гаджет. Вона попросила знайшов принести телефон в «Любисток» і пообіцяла навіть віддати в якості винагороди вартість телефону. Вона зазначила, що для неї важливі фото, які залишилися на карті пам'яті.

У коментарях користувачі відзначили, що ворони знахабніли. Також порадили звернутися в поліцію, щоб відшукати гаджет GPS.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Через якийсь час користувачка в коментарях написала, що телефон їй повернули. Його дійсно знайшла жінка біля пошти. Екран і захисне скло були розбиті, але карти цілі.

Нагадаємо, Знай писав, що дві шахрайки ромської національності нахабно винесли всі заощадження пенсіонерки і поїхали у неї на очах.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині за хабар затримали місцевого чиновника.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині пограбували мажору на 50 тисяч гривень.