На Тернопільщині сталася трагедія – потужним ударом струму вбило молодого співробітника районної електростанції. 22-річний житель Теребовлянського району загинув на місці пригоди. У його причини його смерті будуть розбиратися правоохоронці. Про це повідомляє Магнолія-ТВ.

Правоохоронці будуть розслідувати причини і з'ясують, що стало причиною смерті молодої людини – недбалість або нещасний випадок. На даний момент відомо, що чоловік працював у бригаді від районної електростанції, майстри проводили ремонтні роботи в населених пунктах. У їх обов'язки входила заміна трансформаторів.

Трагедія сталася, коли бригада працювала в селі Конопківка. Там проходять відразу три високовольтні лінії. Ремонтна бригада відключила лінії електропередач, але як виявилося не все. Один з працівників підійшов до лінії і його вдарило струмом. Молодий чоловік отримав розряд у 10 тисяч Вольт. Колеги намагалися допомогти молодій людині, викликали "швидку", але лікарі лише констатували смерть.

Електрик загинув від удару струмом Фото: скріншот

За словами начальника Теребовлянського відділу поліції Андрія Купчака, загиблий працював монтером на протязі двох років. Причину, з якої не відключився струм в лінії буде встановлювати слідство.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно стало відомо, що на Тернопільщині працівників цукрового заводу привалило мішками з цукром. Двоє чоловіків отримали переломи кісток і удари з-за звалилися на них упаковок готової продукцією. В даному випадку слідство також буде встановлювати причини отримання травм працівниками.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернопільщині працівники цукрового заводу отримали серйозні травми.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині лікарня ризикує впасти в будь-який момент.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліцейські поклали око на будинок, де діти займаються у секціях.