У Тернополі стартував благодійний проєкт "Кава з волонтером": усі охочі можуть придбати побачення з відомими людьми. Кошти, виручені під час акції, підуть на благодійність.Долучитися до проєкту вирішив відомий священник-блогер із села Білозірка Лановецького району Олексій Філюк.
Про це пише портал "Тернополяни".

За умовами аукціону, кожен бажаючий може зробити ставку під дописом у Фейсбуці на сторінці "Кава з волонтером". Людина, яка запропонує найбільшу суму, зможе піти на каву зі священником. Наразі остання ставка – 200 грн. Коли аукціон закінчиться, то переможець перераховує суму на картку організації.

Кошти, зібрані під час акції, спрямують на реалізацію проєкту "ПомагайБус". Волонтери хочуть придбати автомобіль, щоб мати змогу розвозити мешканцям області гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, що про отця Олексія знають далеко за межами Ланівців. Прославився чоловік на всю Україну завдяки соціальним мережам, де він веде свій блог та ділиться кулінарними рецептами.

Священник піклується про своїх парафіян. У рідному селі організовував вечір танців, а також акцію з приготування пельменів для воїнів на Сході. На сповідь до нього приїжджають люди з усієї області.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У 2017 році священник уже взяв хлопчика з інтернату. Тоді чоловік поділився планами на всиновлення ще однієї дитини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Віктора Павліка виставили "на аукціон" в Тернополі, молода наречена дозволила

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Дніпрі вуличні музиканти влаштували гарячу вечірку посеред міста, городяни пустилися в танок - "До сліз"

Також «Знай.uа» писав, що Молода дружина Комарова зі "Світ навиворіт" розповіла, яким було їхнє перше побачення: "Запросив до себе в офіс..."