Колишній голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна взяв участь у проекті спільноти "Happy Animals Тернопіль". Він розповів про своїх двох вихованців, які вже довгі роки живуть поруч з ним і його сім'єю. Про це пише сам Степан Барна у Facebook.

Він розповів, що першу кішку він подарував дружині. Вони дали їй найоригінальніше ім'я – Кіцька. Вона черепаховій забарвлення і породи перс, але без паспорта та інших документів. Це кішка-старожил, якій 10 років.

Другий вихованець колишнього губернатора Тернопільщини – рудий кіт Лакі. Його вони взяли слабеньким кошеням, але любов зробила диво. Тварина виросла і зміцніла. Зараз йому три роки.

Степан Барна розповів про своїх котів Фото: скріншот

Варто відзначити, що Тернопільщина підтримала благодійну акцію, яка вже успішно проходила минулого літа. Зараз в області активісти знову закликали всіх небайдужих напоїти бездомних тварин. У спекотні літні дні тварини страждають від спраги, але не можуть про це сказати. Тому волонтери запропонували у дворах і на вулицях міст поставити ємності із чистою водою для всіх тварин, яким потрібно попити в спекотний день і навіть для птахів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також у Тернополі в парках рятувальники відкрили полювання на змій. Керівництво комунального підприємства звернулося до ДСНС за допомогою у виловах змій, які оселилися в місцях відпочинку людей. Рятувальники днями приступили до вилову змій, а потім відвезуть їх за межі міста, де вони зможуть жити без ризику загинути.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі волонтери закликали людей поставити напоїти всіх бездомышей.

Знай повідомляв, що в Тернополі рятувальники ДСНС вирушили в парки, щоб відловити всіх змій.

Нещодавно Знай передавав, що з-за рясних дощів на Тернопільщині розпочався грибний сезон.