Президент Володимир Зеленський відзначив державною нагородою медика з Тернополя. Указ про нагородження генерального директора комунального некомерційного підприємства «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» Ростислава Левчука розміщений на сайті Офісу президента.

Президент Зеленський присвоїв медику почесне звання «Заслужений лікар України». Таке рішення було прийнято у зв'язку з проведенням Дня медичного працівника.

Ростислав Левчук Фото: Терен

Варто зазначити, що нагородження медиків проводилися без присутності самого Володимира Зеленського. На собі це відчули медики з військового госпіталю лікарні імені Мечникова в Дніпрі. Вони півдня чекали президента, але той так і не приїхав. Замість нього завітали представники партії «Слуга народу» і провели свято, де був сам президент невідомо.

Також нещодавно стало відомо, що Зеленський підписав аналогічний указ про нагородження медика із Запоріжжя, яка допомагає жінкам стати мамами і рятує малюків, орденом княгині Ольги.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Не так давно президент Зеленський пообіцяв, що медики отримають більш високі зарплати. Він зазначив, що виплати будуть підвищуватися на 25-70% в залежності від звань і регалій кожного лікаря. Також президент пообіцяв нагородити 122 лікаря в честь Дня медичного працівника.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Зеленський не приїхав в лікарню імені Мечникова.

Знай писав, що Зеленський нагородив лікаря із Запоріжжя орденом.

Нещодавно Знай передавав, що Зеленський обіцяв підвищити зарпалту медикам і роздати нагороди.