На Тернопільщині живе молода жінка, яка має дуже довгим волоссям. Її коси виросли в довжину 1,20 метра і стали справжньою родзинкою. Анжеліка Сукеник розповіла, як управляється з такою шевелюрою. Про це пише Шумськ.Інфо.

Дівчина розповіла, що вона ростила волосся протягом 8 років. Зараз довжина їх становить 120 см, хоча вона не вважає кінчиків, які додадуть ще кілька сантиметрів. З 18 років дівчина не підстригала кінчики.

Волосся Анжеліки Сукеник Фото: Шумськ.Інфо

Крім того, Анжеліка Сукеник розповіла, як доглядає за такими косами. Вона миє їх не так часто і тільки біля коренів. Дівчина пояснила, що шампунь завдає тільки на область біля коріння, а решта волосся миє тим, що стікає, коли вона змиває піну. Також вона розповіла, що не має певного шампуню, а користується лише тим, що є в магазині. Однак для ретельного догляду використовує і бальзами. Анжеліка не обирає ці засоби певної марки, а лише підбирає ті, які підходять до типу волосся.

Анжеліка в повсякденному житті носить зачіски, які допомагають зберегти волосся – коси та хвости. Однак у день інтерв'ю дівчині зробили красиву зачіску.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зачіска Анжеліки Сукеник Фото: Шумськ.Інфо

Нещодавно стало відомо, що дівчина-поліцейський пішла на радикальні заходи, щоб допомогти онкохворій дівчинці. Вона підстриглася і віддала частину своїх волосся на створення перуки для дівчинки, яка втратила свої волосся після хіміотерапії. Крім того, поліцейські пожертвували гроші на лікування дитини та сплатили перуку для неї.

Нагадаємо Знай повідомляв, що поліцейська віддала свої волосся дівчинці, яка страждає від раку.

Знай писав, що учасниця "Топ-модель по-українськи" розповіла, як доглядає за своїм волоссям.

Нещодавно Знай передавав, що дівчина з-за знущань нареченого підстриглася налисо і втекла з-під вінця.