У Тернополі подружня пара страждає від нападів невідомого. Він протягом 5 років тероризує родину, але ніхто нічого зробити не може. Володимир Горячковський і Тетяна Ридлицкая живуть у постійному страху за своє життя і здоров'я, так як невідомий продовжує переслідувати пару. Про проблему подружжя розповіли кореспонденти телеканалу Т1.

Переслідування тривають з 2016 року з невідомих причин. Володимир і Тетяна познайомилися в 2018 році. Жінка розповіла, що вона знала про якісь проблеми, але коли побачила черговий напад, їй стало дійсно страшно. Тоді невідомий на людній вулиці підійшов і бризнув Володимиру в обличчя з балончика. Також Володимира не одноразово били із-за чого він опинявся в лікарні.

В 2016 році суд визнав винним нападника у побитті чоловіка, але через якийсь час нападу продовжилися. Подружжя вже добре знають нападника в обличчя і жінка неодноразово зустрічала його на шляху додому.

За всі ці роки пара зібрала безліч доказів, що на них нападають у вигляді фото та відео з камер спостереження на вулицях міста. Тетяна зазначила, що вже боїться за життя і здоров'я свої і чоловіка, так як загрози надходять за телефоном. Також у них вимагають гроші.

На даний момент пара боїться виходити з дому і вважає збитки від зіпсованого майна нападником. Їм зіпсували камери відеоспостереження, які вони встановили біля вхідних дверей в під'їзді. Недовго їх охороняли, коли охорону зняли, то нападу поновилися.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Останнє судове засідання проводилося 12 червня цього року, на суді був і нападник, але він не визнає своєї провини. Пара скаржиться, що свідки з їх сторони відмовляються говорити в суді. Навіть після судів та рішень напади продовжуються.

Підозрюваний у нападах і його адвокат не захотіли коментувати суть справи.

Нагадаємо Знай писав, що на тернопільщині невідома жінка переслідує і загрожує волонтерам, які доглядають за бездомними тваринами.

Знай повідомляв, що в центрі Львова роми пограбували жінку і переслідували її.

Нещодавно Знай передавав, що Андрій Парубій розповів, від чого помер батько Петра Порошенка.