На Тернопільщині молода людина бореться за здоров'я і життя. Боротьба почалася три роки тому, коли у Ігоря Собчука відмовили нирки. Спочатку його поклали в одну з київських лікарень в реанімаційне відділення. Після цього хлопця відправили на Тернопільщину для проходження гемодіалізу, пише про Facebook.

У периодчиеских процедури гемодіалізу і спроби стабілізувати здоров'я Ігор провів три роки. Зараз він чекає черги на операцію з пересадки нирок. Допомогти йому лікарі погодилися з Білорусі. Протягом усього цього часу молода людина приймає дорогі ліки.

Для підтримання здоров'я на потрібному рівні і підготовки до операції молодій людині необхідно регулярно їздити на огляд до лікарів в Білорусь і пити ліки, тому він просить допомогти йому дійти до перемоги над хворобою і допомогти коштами на купівлю препаратів.

Рекомендації медиків для Ігоря Фото: соцмережі

«Потрібно кожні три місяці їздити в Мінськ на аналізи це 300 доларів за аналіз і 200 на дорогу, приймаю таблетки для зниження калію і фосфору, одні 2000 грн другі 3400, і ще купую уколи для гемоглобіну 6 уколів в місяць це 1700 грн. Я вже 3 роки на гемодіалізі, і 1.5 року в черзі на пересадку в Мінську, але зараз у зв'язку з короновирусом я не зміг поїхати на перездачу аналізів і мене поставили на стоп, сподіваюся, що в кінці липня або на початку серпня зможу поїхати до Мінська і відновитися в черзі, а зараз продовжую лікування гемодіалізом в Тернополі та лікування припарати для Підтримка аналізів », - розповів Ігор.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо Знай повідомляв, що в Івано-Франківську мама збирає гроші на лікування сина від раку.

Знай писав, що дворічний хлопчик з Черкас потребує невідкладної операції і допомоги.

Нещодавно Знай передавав, що в МОЗ анонсували реформу психиатричной галузі.