Дівчина в день свого одруження загинула на очах рідних і близьких. Інцидент стався в Москві, як повідомляють російські ЗМІ, вона з'їла цукерку з горіхами. Трагедія сталася під час весільної церемонії в ресторані.

Нареченій раптово стало погано. Відразу ж їй викликали "швидку", але лікарі нічим не змогли допомогти. У дівчини розвинувся анафілактичний шок (сильна і різка алергічна реакція). За розповідями родичів наречена страждала від алергії на горіхи, які були в цукерці.

Дивним став і той факт, що під час підготовки до весілля ніхто цей факт не врахував і не звернув уваги. Сама ж дівчина також не відреагувала, відчувши, що в цукерці є заборонений продукт.

Трагедія сталася в Царицино в одному з банкетних залів садиби. Відомо, що анафілактичний шок – це сильна алергічна реакція, яка розвивається майже блискавично. Симптомами такої реакції є зміна температури тіла, задуха, зміна кількості і швидкості ударів серця, зниження кров'яного тиску, сильно потовиділення і втрата свідомості. Якщо при цьому стані пацієнт не отримає миттєву допомогу, то велика ймовірність смерті.

наречена Померла Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Варто відзначити, що в Україні нещодавно поліція викрила цілу любовну історію, в якої коханець вбив свою наречену, яка везла весільну сукню і кільця. Тіло уродженки Львівщини виявили в річці Південний Буг. До її ніг був прив'язаний камінь, а тіло було загорнуте в ковдру.

Нагадаємо, Знай писав, що в Миколаївській області знайшли вбивцю львів'янки.

Знай повідомляв, що в Україні іноземець перетворив життя своєї коханої у пекло.

Нещодавно Знай передавав, що жінка померла від захворювання, але через місяць воскресла.