Відомий тернопільський ресторатор вирішив продезінфікувати себе і своїх підлеглих і запевнив всіх відвідувачів, що в їх закладах безпечно навіть під час пандемії. Михайло Гросуляк власник «Самогонної ресторації» облив себе самогоном і ініціював челендж.

Він вважає, що дотримуватися правил карантину потрібно для підтримання свого здоров'я, а не для виконання приписів уряду. Тому власник ресторанів і його працівники кинули виклик вірусу і вилили на себе кілька десятків літрів спирту. Гросуляк першим вмився спиртом і передав естафету іншим.

"Друзі! Враховуючи нинішню ситуацію в країні, ми хочемо привернути увагу громадськості до важливості дезінфекції та дотримання норм карантину. Тому починаємо серед наших закладів #samogonchallenge. Зараз ми будемо обливати себе #самогон’ом, щоб ніякі #коронавірус’и до нас і нашим гостям не чіплялися! ", - сказав Михайло Гросуляк і демонстративно вмився спиртом, якими щедро себе полив, а слідом за ним - і працівники ресторану "Старий Млин", що входить до мережі "Самогонна ресторація".

#samogonchallenge

Друзі! Враховуючи теперішню ситуацію в країні, ми хочемо привернути увагу громадськості до важливості дезінфекції і дотримання норм карантину. Тому започатковуємо серед наших закладів #samogonchallenge. Зараз ми будемо обливами себе #самогон’ом, щоб ніякі #коронавірус'и нас і наших Гостей не чіплялися! Передаємо естафету закладам Пастерія "фламінго" та Пивоварна ресторація Ковчег А Ви приходьте до нас у гості, в наших ресторанах – безпечно! ВЕСЕЛОГО ВАМ ТИЖНЯ!

Geplaatst door САМоГОНна Ресторація op Maandag 13 juli 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після цього естафету передали далі. Як не дивно, але такий челлендж підтримали в ресторанах "Фламінго" і "Ковчег". Далі власник "Старого млина" запросив відвідувачів до себе в ресторан і пообіцяв повну безпеку.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернополі відвідувачі секонд-хенду наплювали на карантин ряди ганчірок.

Знай писав, що в Тернополі під час карантину відкрився автомобільний кінотеатр.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі мер Надал проведе випускний для школярів.