Стало відомо про те, що Тернопільський університет став одним із кращих. Оновлений рейтинг 2020 року.

Таким чином, повідомляється, що центр міжнародних проектів «Євроосвіта» у партнерстві разом з іншою міжнародною групою представили новий рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200». Це стало вже чотирнадцятий рейтинг за рахунком.

Тернопільський університет увійшов до топ-3 рейтингу, фото: скріншот з відео

І ось, як виявилося, Тернопільський державний медичний університеті імені В. Горбачевського в цьому році посів третє місце серед медичних і фармацевтичних закладів країни, а також, у загальному рейтингу він опинився на 25 місце з 200.

Під час того, як складався цей рейтинг, експерти брали до уваги всі сучасні тенденції розвитку університету, які були затверджені фахівцями.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Головними показниками оцінювання діяльності університету є результати інших рейтингів, а також програм академічної мобільності, участі студентів у всеукраїнських олімпіадах, і так далі.

Також, в рейтингу Центру міжнародних проектів «Євроосвіта» разом з експертною групою IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence вперше 11-ю сходинку посів Ужгородський національний університет.

За словами укладачів цього рейтингу, заради прозорості, відкритості та незалежності ранжування університетів застосовуються тільки дані прямих вимірювань, які перебувають на доступних веб-ресурсах незалежних національних і міжнародних організацій та установ.

Оцінки або дані університетів та органів управління не використовувалися.

Нагадаємо, що Франківськ заполонили студенти з Африки

Як повідомляв портал "Знай.иа", Ужгородський університет потрапив до топ-200 кращих вузів України

Також,"Знай.иа" писав, що десятки харківських вузів потрапили в топ-200 кращих в Україні