В Тернополі в центрі міста на набережній пропав п'ятирічний малюк з проблемами зі здоров'ям. Про зникнення дитини повідомили батьки хлопчика 16 липня. Дзвінок на гарячу лінію 102 надійшов о 21:00.

Поліцейські прибули на місце інциденту і опитали батьків і розпочали пошуки дитини. За щасливим збігом обставин вже через кілька хвилин на лінію 102 зателефонував стурбована жителька Тернополя і розповіла, що біля ставка грає дитина без дорослих.

Разом з батьками поліцейські прибули до вказаною заявницею місця і побачили дитину. Батьки були вдячні поліцейським за допомогу в пошуках малюка, а також висловили подяку небайдужим городянам, які не пройшли повз маленького дитини, що грає біля води без нагляду дорослих.

У тернополі поліцейські повернули мамі сина Фото: Нацполиция

Нещодавно Знай повідомляв, що в Києві пропав підліток. 15-річний хлопець вийшов з дому біля метро Мінська і пропав. Олесь-Богдан Топилко так і не повернувся додому, а родичі не знають про його місце знаходження досі. Поліція просить повідомити всіх, хто що-небудь знає про хлопця, бачив його. Також правоохоронці повідомили прикмети молодої людини – блакитні очі, веснянки. Він був одягнений у чорну футболку і джинси блакитного кольору. При ньому був синій рюкзак.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знай писав, що в Дніпрі зник рудоволосий хлопець. Йому всього 19 років. Рідні просять допомогти знайти молодої людини. Владислав Ватажок зник 4 липня. Він перестав виходити на зв'язок з рідними і близькими. Він також не з'являвся вдома. Молодий чоловік проживав з батьками в селі Самаровка, але зараз навчається і працює в Дніпрі. Він не з'являвся на робочому місці в піцерії з зазначеної дати. 4 липня Владислав вийшов на зв'язок з батьками і розповів, що після роботи планує зустрітися з другом. Після цього він більше не дзвонив і не приїздив додому.

Не так давно Знай повідомляв, що в Києві зникла 14-річна дівчина. Вона вийшла з дому в середині дня 10 липня і зникла. Батьки і поліція просять допомогти знайти дівчину. Вони розповіли і про її особливі прикмети - шатенка, зріст 150 см, худорлява статура.