У Тернополі продовжує лікуватися Юра Чорний, якого 8 липня в селі Прошова збив п'яний водій. Йому вже провели дві операції і встановили пластини на роздроблені кістки. Мама хлопця Наталя проводить весь час у ліжку дитини і не так давно вона просила допомогти їх сім'ї.

Допомога прийшла від поліцейських Тернопільщини. Вони зібрали на лікування Юри 40 тисяч гривень і передали гроші мамі, а хлопчикові подарували безліч приємних подарунків. Серед найціннішого для дитини були солодощі та футбольний м'яч.

Поліцейські підтримали хлопчика, постраждалого у ДТП Фото: скріншот

Хлопчик дуже зрадів гостям і навіть пообіцяв стати поліцейським, коли виросте. Він розповів, що дуже любить зброю і поліцейські машини. Він також хоче допомагати в майбутньому людям.

Футбольний м'яч хлопчик хоче випробувати на полі, але поки йому належить довга реабілітація. Керівник відділу ювенальної превенції Тернопільській області Петро Тихович побажав Юре якнайшвидшого одужання і відзначив, щоб таких неприємностей в житті хлопчика більше не відбувалося.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Також правоохоронці нагадують в черговий раз, що п'яний за кермом автомобіля – це потенційний вбивця.

Нагадаємо, Знай писав, що на Львівщині сталася смертельна аварія, в якій загинула дитина. Машини зіткнулися недалеко від Стрия. Автомобілі зіткнулися з-за того, що один з водіїв виїхав на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся з машиною і від удару відлетів на другу смугу руху, де вдарив ще один автомобіль. Медики з'ясували, що в результаті зіткнення загинули дві людини, а травми отримали пасажири другого постраждалого автомобіля.

Знай повідомляв, що під Дніпром легковик залетіла під вантажівки військового конвою. Військовий автомобіль виїхав на зустрічну смугу руху з невідомих причин, де зіткнувся з автомобілем. В результаті загинула 12-річна дівчинка і водій. Військовий вантажівка від удару відкинуло в кювет, де і застряг.

Нещодавно Знай передавав, що після страшної аварії під Києвом, в якій загинула майже вся родина, в мережі з'явилися фото, на яких всі вони усміхаються і радіють життю. У цій аварії вижив лише 14-річний хлопчик, самий старший син подружжя. Батьки, 4-річна дівчинка і середній син загинули на місці аварії. Винуватця ДТП затримали і зараз він перебуває в СІЗО.