У Тернополі міськрада прийняла рішення увіковічнити імена найдостойніших уродженців міста та області. На виконавчому комітеті були затверджені імена людей і спільнот, якими поповниться «Алея зірок».

зокрема, на «Алеї» з'являться зірки таких представників Тернопільщини:

  • Удина Євгена Тимофійовича – графіка і художника Української РСР і Удини Тамари Олексіївни – мистецтвознавця, педагога та історика;
  • Савки Ореста Івановича – заслужений діяч мистецтв України, член Національної спілки театральних діячів, режисер художнього Тернопільського драматичного театру;
  • Смик Олександра Івановича – український бард, поет, драматург;
  • Медичної спільноти Тернополя;
  • Притули Сергія Дмитровича – український телеведучий, актор і шоумен, продюсер таких шоу, як «Файна Юкрайна», «Вар’яті-шоу», «Підйом», «Камеді клаб», волонтера.

    Алея зірок у Тернополі Фото: скріншот

Пропозиції щодо увічнення відомих особистостей, які прославили місто, подавалися громадськими організаціями, творчими спілками і депутатами.

Варто відзначити, що нещодавно у мережі з'явилося відео, на якому «зірка» російської естради Філіп Кіркоров розповів, що він «їде за закладкою». Пізніше він пояснив, що він відправляється до Вітебська на «Слов'янський базар», де буде закладена «зірка» його імені. Також Кіркоров відзначив, що вже одна «зірка» з його ім'ям у нього є, буде і друга.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Крім того, Знай повідомляв, що в Івано-Франківську можна знайти ефектні місця для створення красивих сэлфи і фото. Сфотографувавшись в правильному ракурсі слава зірки Инстаграма забезпечена кожному. Як з'ясувалося в місті таких місць багато. Можна сфотографуватись на тлі вишуканою старовинної архітектури, а можна відправитися в парк і стати романтичною натурою хоча б на фото.

Нещодавно Знай передавав, що в США на Алеї зірок увічнені імена відомих акторів і навіть сімейних пар. Однак успіх в кіно і слава не вберегли їх від хворобливого розриву. У списку такі знаменитості, як Різ Уізерспун і Райан Філіп, Бруклін Бекхем і Морец, а також багато інших. Чого тільки коштує тривалий розрив Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, які досі ділять дітей і майно.