На Тернопільщині сталася смертельна аварія в Козівському районі. Там в аварію потрапив один автомобіль, який перекинувся будучи в кюветі. Про це повідомляє Нацполиция Тернопільської області.

Інцидент стався 22 липня близько двох годин ночі. Про подію з автомобілем в поліцію повідомили медики швидкої допомоги, які прибули на виклик. Медик розповів, що на трасі між селами Городище та Золотники сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком одного з учасників.

Після цього на місце виїхала слідчо-оперативна група, яка почала встановлювати обставини події. За попередньою інформацією водій ВАЗ 21063 створив аварійну ситуацію з-за високої швидкості руху. Він не впорався з керуванням і з'їхав з дороги в кювет. Водій автомобіля 40-річний чоловік помер на місці, а двох пасажирів з важкими травмами доставили в лікарню.

Варто нагадати, що в останні дні в Україні часто відбуваються аварії на дорогах, в яких травмуються та гинуть діти. На Тернопільщині нещодавно п'яний водій збив дитину. Очевидці розповіли, що дитина від удару відлетів на 10-15 метрів, а винуватець спробував сховатися.

8-річного хлопчика Юру Чорного відвезли в одну з лікарень Тернополя, де лікарі діагностували переломи кісток і складні травми внутрішніх органів. Зараз дитина йде на поправку, а його відвідали поліцейські, які зробили йому подарунок. Мамі хлопчика вони передали 40 тисяч гривень на лікування.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, Знай повідомляв, що у Львівській області сталося потрійне ДТП, в якому загинув чоловік і його дочка. Автомобіль-винуватець виїхав на зустрічну смугу руху і врізався в дві машини. Одну з них просто розірвало від удару. В результаті дві людини загинули і троє отримали тяжкі травми.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві автомобіль відомого інтернет-провайдера збив дитину в одному з дворів столиці. Хлопчик попросив велосипед покататися і несподівано виїхав на дорогу. в даному випадку все обійшлося лише синцями та забоями.