У Тернополі засікли двох порушників карантину та самоізоляції. Подружня пара приїхала 27 червня з Франції, яка зараз знаходиться в «червоній зоні» з-за поширення коронавіруса. Однак вони не дотримуються умови самоізоляції. Про це розповіли мешканці будинку по вулиці Листопадовой 7 "Тернополянам".

Люди обурені тим, що ця пара не сидить на самоізоляції, а також виходить з дому без масок. За словами жителів вони ходять в парку гуляють біля будинку без засобів індивідуального захисту. Мешканці будинку вважають, що дані люди наражають на небезпеку всіх мешканців будинку.

Як розповів мешканець будинку на Листопадовой 7 Олександр Борисюк подружжя приїхали до Франції ще 27 червня, але з першого дня не стали сидіти вдома. Вони вільно гуляли і ходили по двору, а на зауваження сусідів не реагували. Мешканці будинку тричі викликали патрульних і тільки на третій раз дільничний погодився скласти протокол. Щоб уникнути великого штрафу чоловік дав свідчення, що він повернувся з Польщі, яка не входить в «червону зону». 22 липня стало відомо, що справа розглядається в суді. Сусіди сподіваються, що подружня пара отримає покарання за порушення карантину. Крім того, стало, що чоловік-порушник має громадянство Росії.

Варто відзначити, що Україна збирається переглядати поділ країн на червону та зелену зони. .Таку ідею озвучив міністр охорони здоров'я Степанов. Причиною перегляду стало збільшення кількості хворих в Україні. Щоб достроково вийти з самоізоляції потрібно буде здати тест на коронавірус.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в МОЗ планують переглянути список "червоних" і "зелених" країн.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Знай писав, що на Дніпропетровщині зафіксували спалах захворювання коронавірусом серед священнослужителів.

Нещодавно Знай передавав, що у Львівському аеропорту беруть аналізи на коронавірус.