У Тернополі мешканці багатоповерхових будинків створили об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, щоб навести порядок у під'їздах і на прибудинковій території. Однак ці зусилля виявилися ласим шматочком для злодюжок. Останні часто пробираються в чужі під'їзди і двори, щоб вкрасти щось, що їм сподобалося.

Вкрала квіти і втекла Фото: скріншот

Мешканка однієї з багатоповерхівок Тернополя опублікувала на своїй сторінці у Facebook відео з камер відеоспостереження, на яких видно, як молода жінка краде горщик із квітами з під'їзду.

Geplaatst door Наталя Гресько op Dinsdag 21 juli 2020

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

При цьому автор поста повідомляє, що ця дама не живе в цьому під'їзді, але має від нього ключі і знає, де розташовані камери. Жінка попросила впізнати, хто на відео.

Geplaatst door Наталя Гресько op Dinsdag 21 juli 2020

У коментарях користувачі почали думати над тим, хто це може бути. Один з коментаторів припустив, що це та сама жінка, яка вкрала горщик з квіткою на вулиці Київській 7. Далі користувачі відзначили, що ця особа проживає на вулиці Морозенка.

Коментарі до посту Фото: скріншот

Автор поста в коментарях зазначила, що не знає зупиниться ця дама на горщику або у неї інша мета, а горщик був лише для відводу очей. Також в коментарях автору розповіли, що нібито цю жінку звуть Віра і у неї троє дітей.

Варто відзначити, що в Тернополі і раніше люди скаржилися, що невідома краде квіти з клумб. Мешканці багатоповерхових будинків навіть викладали відео з відеокамер. Тоді жінка забрала великий квітка не мнее великому горщику.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Тернополі шукають жінку, яка вкрала квітка в горщику у дворі житлового будинку.

Знай писав, що у Тернополі невідомі пошкодили підсвічування напису "I love Ternopil".

Нещодавно Знай передавав, що в Києві у парку Перемоги вандали відірвали частину скульптури.