У столиці Франції помер відомий художник з Тернопільщини. Трагічні події сталися ще 6 липня, але про смерть талановитого людини стало відомо лише зараз. У Парижі помер художник Вадим Кисельов.

20 липня в місті Бучач Тернопільської області поховали прах митця. Про смерть чоловіка повідомив у соцмережі Facebook Віктор Граб. Він розповів, що Вадим Кисельов довгий час страждав від тяжкої хвороби.

Вадим Кисельов був художником, дизайнером, автором багатьох ідей і робіт, патріотом, батьком. Також в мережі Граб повідомив, що поховання праху відбудеться на кладовищі гори Федір недалеко від могили Володимира Воронюка. У зв'язку зі смертю чоловіка родині та близьким висловили співчуття.

Помер художник з Тернополя Фото: скріншот

Варто відзначити, що Знай розповідав смерті доктора історичних наук, професора Ужгородського національного університету Василь Гарагонич. Йому був 61 рік. У минулому році він відсвяткував 60-річний ювілей. Чоловік завоював славу на Закарпатті і в Україні своїми науковими працями. За своє життя і трудову діяльність він вніс неоціненний внесок у розвиток Закарпатської області та туристичної сфери регіону, а також отримав велику кількість нагород.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знай повідомляв, що у Львові зупинилося серце священика храму святої Анни батька Михайла Онацко. Він помер у 68 років. Причин смерті батюшки не повідомляється. До своїх досягнень він йшов з 1980 року, коли вступив у духовну семінарію.

Нещодавно Знай передавав, що на 89 році життя в Ужгороді померла доктор медичних наук Оксана Ганич. Вона була єдиним дослідником фітотерапії і заснувала для цього спеціальний Центр. Ця легендарна лікар і жінка написала 350 наукових праць. Її перу належать безліч книг і підручників.