На Тернопільщині попрощалися з бійцем Збройних сил України, який загинув, перебуваючи на службі. Він помер у результаті вогнепального поранення. Солдат Михайло Воронской служив водієм-електриком з лютого 2020 року. Однак днями з-за необережності він помер.

Про трагедію повідомляють на офіційній сторінці в Facebook 44 бригади. Обставини, при яких зброя вистрілила в солдата з'ясовуються і уточнюються, проводиться внутрішнє розслідування.

Військовий буде похований у Добровлянах. Михайлу Воронскому було 54 роки. Однак трагедія обірвала його життя.

Солдат загинув при виконанні боргу Фото: скріншот

Варто відзначити, Знай повідомляв, що в Дніпрі проводили в останню путь бійця, який загинув на Донбасі днями. Ярослав Журавель чекав допомоги 4 доби і помер у результаті поранень. Як повідомили військові, перед смертю він намагався зв'язатися з командуванням. Однак команди врятувати військового так і не надійшла. Ярослава Журавля поховали в селі Андріївка Верхньодніпровського району Дніпропетровської області.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, Знай писав, що у Чернівцях вшанували пам'ять героя, який загинув у бою на Донбасі ще в 2016 році. Чунтул Віталій загинув під час обстрілу окупантів в селищі під Маріуполем. У Віталія залишилися літні батьки, так як він був єдиним сином. Дружини і дітей у нього не було. Він пішов на фронт ще в 2014 році і воював до самої смерті під селищем Гнутово недалеко від Маріуполя.

Нещодавно Знай передавав, що в Хмельницькій області попрощалися з бійцем, який загинув на Донбасі. Василь Кравченко загинув 20 липня цього року. Зовсім недавно хлопець обзавівся дружиною, але, як виявилося, у долі на хлопця були зовсім інші плани. Вони так і не змогли прожити довге, щасливе життя.