У Тернополі пройшла акція, на якій зібралися противники умиротворення противника на Донбасі. Акція пройшла в рамках всеукраїнської акції «Захистимо армію». Проти заборон стріляти вийшли активісти, педагоги, військові. Вони вимагали припинити обмежувати дії армії на Донбасі.

Акція протесту в Тернополі Фото: Сорока

Активісти пояснили, що вони вийшли проти рішення Зеленського про обезоруживании армії на Донбасі, проти заборони використання безпілотників, відведення артилерії та інших сил підтримки військових на лінії зіткнення, пише Сорока. Люди заявили, що це здача інтересів України ворогові і катастрофа для країни.

Акція протесту в Тернополі Фото: Сорока

Також активісти заявили, що хочуть повернути мощі армії кінця 2019 року. Вони виступили проти скорочення військових і «скочування армії до рівня 2014 року». Аналогічні акції протесту пройшли у всіх містах України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Акція протесту в Тернополі Фото: Сорока

Варто відзначити, що за останню добу на Донбасі зафіксовані порушення перемир'я. Окупанти відкривали вогонь по позиціях українських захисників, а прес-секретар Путіна заявив, що Кремль не збирається гарантувати тишу на Донбасі, так як не є стороною конфлікту.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що штаб ООС опублікував зведення новин з фронту за ніч з 28 липня. Військові повідомили, що ситуація контролюється ВСУ, але ворог тричі порушував режим тиші.

Знай писав, що 27 липня окупанти не погодилися з досягнутими домовленостями і відкрили вогонь по позиціях українських військових. За добу 27 липня ворог двічі обстрілював позиції ВСУ.

Нещодавно Знай передавав, що у Путіна відмовилися дотримуватися перемир'я.