У Тернополі сталася аварія, в якій постраждав мотоцикліст. Зіткнулися легковик і мотоцикл на перетині вулиць Степана Бандери і Глиняного близько 14:00. Наслідки зіткнення зафіксували очевидці, пише 0352.

В результаті зіткнення легковий автомобіль та мотоцикл отримали сильні пошкодження. Деталі від мотоцикла розлетілися на кілька метрів, а шолом власника залишився на капоті.

Про цю аварію пізніше розповіли і правоохоронці. Вони пояснили, що легковий автомобіль Audi рухався по другорядній вулиці і не пропустив мотоцикл Honda, який їхав по головній вулиці. Під час зіткнення мотоцикліст отримав травми, і його забрала швидка в лікарню. Про характер травм не повідомляється.

Аварія у Тернополі Фото: 0352

Варто нагадати Знай писав, що в Харкові зіткнулися автомобіль і мотоцикл. У результаті зіткнення автомобіля і мотоцикла постраждав водій і загинув пасажир мотоцикла. Автомобіль пропускав автомобілі на повороті, які рухалися назустріч, а мотоцикл влетів в нього по дотичній.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Знай повідомляв, що в Запоріжжі байкери вшанували пам'ять загиблої у аварії дівчата. Мотоциклісти зібралися недалеко від місця загибелі подруги. Так друзі загиблої вирішили підтримати її батьків у нелегкий для них період. Аварія сталася 27 червня. Мотоцикл зупинився на перехресті, пропускаючи автомобілі, а в нього ззаду врізалася йде машина. Від удару дівчину відкинуло на лобове скло машини, з неї злетів шолом. Вона загинула на місці від удару головою.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині загинули мотоциклісти. Один з них загинув в результаті перевороту транспортного засобу, а другий зіткнувся з вантажним автомобілем.