У Тернополі розшукують пенсіонера, який міг стати свідком правопорушення. Правоохоронці опублікували фото чоловіка з сивим волоссям і в сорочці з синіми і білими смужками.

За даними правоохоронців він міг бачити, як скоювався злочин. Однак не уточники яке саме і де. Після цього вони попросили повідомити всіх, хто впізнав чоловіка, де його можна знайти і зателефонувати на гарячу лінію 102.

Нагадавши, Знай писав, що в Харкові стався випадок, що потряс всю країну. Невідомий на автомобілі розчавив коляску з дитиною. Правоохоронці розслідують цю справу і шукають свідків події, яка сталася ще 26 червня. Того фатального дня в провулку Аверіна біля будинку 2 автомобіль "ВАЗ" наїхав на дитячу коляску. Дитину госпіталізували з тяжкими тілесними ушкодженнями. Однак він помер. Усіх очевидців трагедії правоохоронці просять звертатися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУ НП в Харківській області

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області шукають жінку, яка краде туї з вулиць міста Мелітополя. Момент крадіжки потрапив на відео і став надбанням громадськості. Жінка зі спокійною совістю вкрала чагарники, які нещодавно посадили біля одного з місцевих супермаркетів. Зробила вона свою чорну справу в середині дня. Поліція відкрила кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Одесі затримали двох дрібних злодюжок, які вкрали з автомобіля одесита планшет. Вони спробували втекти з місця інциденту втечею, але у них це не вийшло. Господар автомобіля помітив те, що відбувається і кинувся наздоганяти зловмисників. На бігу він дістав травматичний пістолет і кілька разів вистрілив у грабіжників.