У Тернополі дитина провалилася в яму, яку залишили комунальники. Інцидент стався 11 серпня на вулиці Лесі Українки. Дівчинка поверталася додому і не помітила яму. Про це повідомляє Липа.

За попередньою інформацією на цьому місці напередодні проводилися ремонтні роботи. Комунальники викопали яму і не обгородили її належним чином. У день події йшов дощ. Дитина не помітив яму і впав в неї.

На щастя, дівчинка змогла самостійно вибратися з неї. На місце викликали швидку, медики надали першу допомогу. Поліцейські встановлюють обставини інциденту та занесли подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Інцидент кваліфікували, як порушення вимог законодавства про охорону праці.

Варто нагадати, що у центрі Ужгорода дитина провалилася в яму. Про інцидент стало відомо від матері маленького хлопчика. Хлопчик гуляв і грав, а потім пішов під землю в отвір в плитках, покладених на пішохідній частині. Жінка розповіла, що на місце викликали поліцію і медиків.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі небайдужі городяни викликали рятувальників після того, як почули жалібне нявкання з каналізаційного люка. Глибина колодязя виявилася занадто великою, щоб тварина могла вибратися самостійно. Тому рятувальникам довелося спускатися в люк, щоб дістати кошеня і передати жалісливим бабусям.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в США в штаті Каліфорнія сталося потрійне ДТП. Відео було знято на автостраді Стівенс-Крік в Саннівейл, штат Каліфорнія, недалеко від Сан-Хосе, і на ньому зображений сріблястий Nissan Xterra, який агресивно переслідує Toyota Prius по центральній смузі. Водій Nissan різко натискає на гальма, щоб уникнути удару Prius в задню частину. Незабаром водій Nissan повертає на ліву смугу руху, а потім відбувається зіткнення.