Попри жовту карантинну зону у Тернополі планують пишно відзначити День міста. Городянам запропонували цілий спектр розважальних заходів на 27 серпня. Про це пише видання Файний Тернопіль.

Протягом усього дня в соціальних мережах буде проводитися флешмоб під назвою «Не вмре поезія – не згасне сила духу». Також у соціальних мережах протягом дня пройде фестиваль»Всеукраїнський фестиваль гончарів". Умільці представлять свої шедеври на тему природи і тваринного світу.

З 13:00 на вулиці Гетьмана Сагайдачного пройде покладання квітів до пам'ятника Івана Франка на честь 164 річниці від дня його народження. О 14: 00 Свято продовжиться на літній естраді. Там пройде нагородження чиновників і депутатів, а також співробітників комунальних підприємств міста.

З 17: 00 до 20: 00 можна буде насолодитися класичною музикою в парку біля Тернопільського ставу. Там пройде перший в Західній Україні концерт на теплоході. О 19: 00 в кінотеатрі «Злата» пройде допрем'єрний показ фільму режисера Андрія Іванюка «Східняк».

На завершення свята з 20: 00 до 22: 00 на Театральній площі пройде фестиваль повітряних куль.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що ветеран АТО і уродженець Запорізької області зняв фільм, трейлер його роботи вже показали в мережі.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі попри обмеження через пандемію пройшов Марш Захисників. На цьому заході вшанували пам'ять усіх, хто загинув, захищаючи незалежність України.

Нещодавно Знай передавав, що на День незалежності українці почули гімн нашої країни у виконанні співака Михайла Хоми (Dzidzio).