У Тернополі городяни показали на фото, що у них тече з кранів замість води. Тернополяни зняли на фото і відео, як з кранів тече темно-коричнева жижа. З цього приводу вони висловили припущення, що це може бути. Всі фото опублікували в групі " Від Тарнополя до Тернополя» в Facebook.

Користувачі написали, що у них тече «кришталево чиста вода» з кранів. Також зазначили, що це відбувається у будинку на вулиці Микулинецькій 5. У коментарях користувачі написали, що аналогічна проблема спостерігається в будинках і на інших вулицях. Зокрема, на вулиці Білогірській така ж ситуація. Не промовчали мешканці вулиць Таранівської та Галицької. У них з кранів також йде незрозуміла жижа.

Нагадавши, Знай писав, що в Харкові обговорюють можливість зміни тарифів на тепло. 18 вересня о 10 годині ранку пройде відкрите обговорення нових тарифів на виробництво теплової енергії. встановлення нового тарифу для ТЕЦ вплине на утворення ціни для населення.

Зокрема, в Харкові зважили всі фактори і прийшли до висновку, що зміна тарифів і цін на газ та інші складові призвело до зміни тарифів для населення.

Також Знай повідомляв, що в Криму ситуація з прісною водою залишає бажати кращого. Жителям Сімферополя та інших міст її подають по годинах і в строго визначеному обсязі. Кримчани скаржаться, що можуть набрати тільки 8 літрів цінної рідини, в яких більше іржі і домішок. Така ситуація склалася через посуху та обміління водосховищ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Мінекономіки України вважають, що підвищення тарифів на газ для населення неминуче.