Мер Тернополя Сергій Надал продовжує працювати і виконувати свої зобов'язання перед городянами незважаючи на хворобу. Він працює вдома і виходить на зв'язок з підлеглими регулярно. Під час своєї хвороби Надал зміг захистити право тернополян і всіх українців на освіту і роботу, пише Липа.

Завдяки його роботі у Тернополі продовжили працювати садочки та школи, а також вищі навчальні заклади не закрили своїх дверей. Працює малий бізнес та ремонтуються двори та дороги.

На сьогоднішній день відомо, що Сергій Надал в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" схлеснувся в дискусії з Міністром Максимом Степановим. Він заявив, що мерія буде оскаржувати протоколи, які поліція склала на директорів навчальних закладів. Ці протоколи незаконні і будуть оскаржені в суді. Надал тоді розповів, що в школах враховані всі вимоги МОЗ і класи розділені на групи. Також він розповів, що в жодному документі немає прямої заборони на роботу шкіл під час карантину.

Також Надал і мерія надали підтримку підприємцям. Поліція склала протоколи на 5 підприємців у Тернополі. Мер заявив, що всі вони були оскаржені в суді.

Нагадавши, Знай писав, що мер Тернополя Сергій Надал знову зійшов з Міністром охорони здоров'я Максимом Степановим. Цього разу він запропонував опоненту перестати ділити Україну на зони. 14 вересня пройшла селекторна нарада, на якій головою виступав Максим Степанов. У нараді брали участь мери міст. Під час цієї наради Сергій Надал поставив питання про необхідність припинити емітувати діяльність і перейти до реальної роботи і боротьби з пандемією.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Тернополі поліція пройшла по всіх навчальних закладах І склала протоколи на директорів за проведення занять у садочках та школах. Однак знайшлися директори, які також дали відсіч поліції і захистили свої навчальні заклади.

Нещодавно Знай передавав, що мер Тернополя Сергій Надал звинуватив міністра охорони здоров'я Максима Степанова в спробі тиску на ситуацію в Тернополі за допомогою пошуку нових випадків зараження коронавірусом.