Вихованці Тернопільської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 вибороли 11 медалей у змаганнях з плавання. Їх тренер Катерина Антонишин розповіла про те, які нові досягнення з'явилися у її підопічних.

Тренер розповіла, що змагання проходили у Львові на честь 200-річчя з дня першої згадки про басейни. Перший басейн в Україні з'явився у Львові, тому і змагання пройшли саме там. Організатори зробили все, щоб змагання пройшли на найвищому рівні. Через пандемію і карантинні обмеження організаторам довелося знизити кількість учасників, звузити програму заходів.

Однак це не завадило показати результати дітям, які були запрошені на змагання. Катерина Антонишин зазначила, що під час заходу свої сили показали чинні чемпіони та рекордсмени у своїх вікових категоріях. У тому числі і команда з тернопільської школи. У змаганнях брали участь 12 маленьких тернополян.

Також Катерина Антонишин представила найтитулованіших плавців школи. Підлітки в свою чергу показали медалі, які вони завоювали. Тренер представила кандидата в майстри спорту і неодноразова чемпіонку з плавання Діану Протоковську, Валю Стефанюк, Поліну Циклаурі-кандидата в майстри спорту з плавання і чемпіонку, Настю Теслюк, яка має перший дорослий розряд в її віці, Владислава Гусака і кандидата в майстри спорту з плавання Олександра Попроцького, а також Ангеліну Прунік.

Тернопільські плавці здобули 11 золотих медалей на змаганнях у Львові

Тернопільські плавці здобули 11 золотих медалей на змаганнях у Львові Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook, дивіться стріми наживо, коментуйте та діліться із друзями, найцікавіші авторські матеріали читайте на нашому сайті. Будь з Файним і все буде Файно! - Хочете повідомити важливу новину, телефонуйте 0677993977

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Файне місто op Woensdag 16 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що молодий спортсмен з Тернопільщини Назар Чеверда завоював бронзову нагороду на чемпіонаті го "ВФСО" Колос "під девізом" Хто ти? Майбутній олімпієць".

Також Знай повідомляв, що Хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук завоювала срібну нагороду на турнірі Golden Roof Challenge.

Нещодавно Знай передавав, що до Київради зібрався балотуватися черговий спортсмен - від Партії "Слуга народу" висуває свою кандидатуру 32-річний чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая.