Тернополянка у 50 років стала учасницею конкурсу краси. Леся Любарська живе в Тернополі і з задоволенням розповідає, як вона насолоджується життям. Жінка підкорює подіум і шанувальників яскравими образами і посмішкою. Леся Любарська стверджує, що в 50 років життя тільки починається.

Нещодавно вона брала участь у конкурсі краси "Краса елегантного віку". Жінка розповіла, що цей захід виявився для неї не таким складним, як здавалося на перший погляд, так як вона кожен день створює перед дзеркалом собі настрій і образ для оточуючих. Леся Любарська похвалилася, що не боїться експериментувати і створювати нові образи, тому в її гардеробі більшість нарядів зшиті за її власними ескізами.

Крім того, є наряди, які вона купувала готовими. Також тернополянка вважає, що будь-яка жінка елегантна в будь-якому віці.

Леся Любарська розвіяла думку про себе, коли люди вважають, що у неї життя – суцільне свято. Жінка зазначила, що у неї теж є складнощі, є вікові хвороби і багато інших проблем. Тому вона і вибрала яскраві образи, макіяж, щоб проблеми відійшли на другий план. Високий рівень позитиву допомагає їй не впасти і не впасти в депресію.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що Бадді Вінкл-92-річна модель. У своєму солідному віці Бадді-бажаний гість на будь-якій вечірці. Ця літня жінка дасть фору будь-якій 18-річній. Запалу і життєлюбству Бадді можна лише позаздрити. В черговий раз жінка показала всім молодим, як розважатися на пляжі.

Також Знай повідомляв, що модель з Австралії поділилася відео про пляжну фотосесію, яку зіпсував відпочиваючий літній чоловік. Дідусь в плавках і з великим животом раптово з'явився в кадрі, але за його щасливу посмішку користувачі соцмереж пробачили йому фейл.

Нещодавно Знай передавав, що Аллу Пугачову розкритикували шанувальники через її зовнішній вигляд.