Житель Тернопільської області потрапив на гачок аферистів. Його залишили без накопичень, які він самостійно перерахував за автомобіль. 150 тисяч гривень шахраї взяли за іномарку.

Чоловік звернувся в поліцію і розповів, що в мережі Інтернет знайшов оголошення про продаж машини іноземного виробництва. Ціна його влаштувала, і він зв'язався з продавцями. Вони обговорили деталі і домовилися про угоду.

Після цього потерпілий перерахував шахраєві 147 028 гривень. За ці гроші він повинен був отримати автомобіль, але передача транспортного засобу не відбулася. Після отримання грошей шахрай відключив телефон і більше не виходив на зв'язок.

Нагадавши, Знай повідомляв, що франківчан закликали не давати гроші жебракам. Як виявилося, поліція спіймала хитрих ділків, які прикривалися неіснуючими благодійними акціями і зборами коштів на лікування неіснуючих пацієнтів, щоб нажитися на городян. Поліція ще раз попросила франківчан не допомагати нікому, так як вони дають гроші на розкіш і дріб'язок окремих особистостей, а не на спесіння життів.

Також Знай писав, що в Польщі українець інсценував власну смерть і намагався отримати 7 мільйонів доларів. Поки всі думали, що він мертвий, чоловік подорожував по Україні, Британії, Туреччині та Кіпру. Українка обійшла 20 страхових компаній у Польщі і розповіла одну й ту ж історію. Вона хотіла отримати 7 мільйонів доларів компенсації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві спіймали злодюжку, який намагався винести з магазину презервативи і лубриканти на 961 грн. Його відразу ж назвали співробітником податкової поліції. Однак у Державна фіскальна служба відхрестилася від чоловіка і розвіяла фейк.