На Тернопільщині на початку літа сталася трагедія-в одному з пологових будинків обласного центру померла молода мама, яка вступила до лікувального закладу з діагнозом коронавірус. Вона народила дівчинку, а сама померла від ускладнень.

Сьогодні, 24 вересня доньку забрав батько та її бабуся. Вони приїхали в Україну в Тернопіль, щоб забрати дитину додому. Після народження Малятко знаходилося в лікарні у відділенні для недоношених дітей. КНП» Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня " ТОР виходила дитину і зі сльозами на очах передала її татові та бабусі.

Перед випискою дівчинці зробили тест на коронавірус. Результат виявився негативним.

«Сьогодні, 24 Вересня, дуже зворушлива подія сталася у нас в лікарні: батько, бабуся і рідні дівчинки приїхали за нею. Зі сльозами на очах батько і бабуся зустріли свою дитину, а найближчим часом планують повернуться на батьківщину. Колектив відділення на чолі із завідуючою Бліхар Тетяною Володимирівною також не стримував свої емоції, адже вже встигли прикипіти до дівчинки душею », - повідомляти КНП "Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня" ТОР.

• 26 серпня цього року Тернопіль сколихнула страшна новина: у пологовому будинку померла 29 річна породілля, це була ...

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Geplaatst door КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» ТОР op Donderdag 24 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що 29 серпня в Тернопільському пологовому будинку померла студентка з Нігерії, яка народила дитину. У дівчини відмовили органи, тому медики виявилися безсилі.

Також Знай повідомляв, що в Кременецькому районі в пологовому будинку померла молода породілля. Без матері залишилася дитина.

Нещодавно Знай передавав, що після вбивства правоохоронцями в Міннеаполісі афроамериканця про расизм активно заговорили в усьому світі. Яка ситуація з расизмом в Україні і як тут живеться афроамериканцям - з перших вуст.