На Тернопільщині знайшли жінку, яку розшукували за скоєння крадіжок. Вона довгий час значилася в розшуку. Поліцейських викликали через те, що в готелі на вулиці Будного стався конфлікт. Постояльці готелю не хотіли розплачуватися за номер, в якому вони проживали.

Патрульні прибули на місце і застали чоловіка і жінку, які сперечалися зі співробітниками. Правоохоронці поспілкувалися з постояльцями. Чоловік і жінка пояснили, що у них немає коштів, щоб розрахуватися за номер. Після цього поліцейські взяли пояснення у адміністратора готелю.

Перевірка персональних даних показала, що 29-річна постоялиця готелю розшукується правоохоронцями за скоєння крадіжок. Жінку затримали і доставили у відділення поліції. Нею займуться слідчі і з'ясовуватимуть обставини її причетності до низки крадіжок.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві психологи зайнялися навчанням поліцейських правилам зняття стресу. Їм видали фарби, олівці, пластилін і яскравий пісок. Ці предмети необхідні для арт-терапії. Поки прийоми відпрацювали на керівниках підрозділів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай писав, що в Києві дівчина транслювала спробу самогубства. Намагалася це зробити в прямому ефірі на очах у всіх знайомих. Співробітники правоохоронних органів вчасно встигли прийти на допомогу. Поліцейським вдалося запобігти смерть.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях поліція розслідує справу про невідомого рейнджера. Невідомий розстрілює вікна городян з невідомої зброї. Про цей інцидент вже не вперше городяни повідомляють правоохоронцям.