Молода тернополянка вирішила підзаробити грошей і отримати практику в грі на бандурі і співі. Для цього дівчина вийшла на одну з центральних вулиць Тернополя і влаштувала концерт. Єдиним музичним інструментом була бандура, а прикрасою став голос дівчини. Її спів привернув увагу перехожих, а потім і потрапив в мережу.

У мережі відео виставила користувачка Діана Мірінович. Після цього Facebook спалахнув від переглядів і репостів. Відео з невеликим виступом дівчини виявилося дуже популярним. За три дні воно набрало понад 100 тисяч переглядів і 1500 перепостів.

Автор відео написала, що вона не знає, як звуть цю дівчину, але дуже рада, що в Тернополі є такі творчі і талановиті люди. У коментарях розповіли, що дівчину звуть Марія Михайлецька. Дівчина навчалася в Тернопільському музичному коледжі імені Соломії Крушельницької. Коментатори побажали успіхів талановитій співачці і сподіваються, що репости допоможуть дівчині пробитися і привернути до себе увагу.

Радію, що у Тернополі є багато творчих та обдарованих людей. Незнаю ім'я цієї дівчини але вона реально класнюча) P.s: як стало відомо з коментарів, дівчину звати Марія Михайлецька, нехай їй Господь допомагає і можливо допоможуть наші репости!! P.p.s:ФБ в допомогу!!!))) Я знайшла сторінку цієї пташечки!))🥳🥳🥳 https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=gX0qZVGMEf0 За репост +1 в карму)

Geplaatst door Діана Мірінович op Maandag 28 september 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в центрі Дніпра на Європейській площі група вуличних музикантів розвеселила жителів міста енергійною музикою і зарядженими танцями. Багато Дніпряни напевно звикли, що на Європейській площі ніколи не буває нудно – постійно грає музика, хтось танцює, влаштовують виставки, благодійні акції, фестивалі та інше.

Також Знай писав, що зірка "Х-Фактора" з Прикарпаття вирішив порадувати жителів Франківська і заспівав посеред міста.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові в центрі міста запалили вуличні музиканти і зібрали біля себе купу львів'ян і гостей міста.