На Тернопільщині чоловік спробував спалити себе через сварку з дружиною. 27-річний житель села Великий Говилів Теребовлянського району потрапив до лікарні.

Як з'ясувалося, чоловік посварився з дружиною, вийшов у двір, облив себе бензином і підпалив на собі одяг. Його встигли вчасно загасити. На місце інциденту викликали швидку. Медики діагностували у нього опіки 1 ступеня і забрали в лікарню. На даний момент його життю нічого не загрожує.

Варто зазначити, що це не перший акт самоспалення серед українців. Не так давно в Запоріжжі дівчина підпалила себе прямо біля церкви, а потім був зневірений фермер, який вирішив привселюдно підпалити себе в центрі міста. Він заліз на стійку білбордів і погрожував спалити себе, якщо його справа не буде розглянута в суді. Цього чоловіка вдалося умовити спуститися на землю і відрадити про суїциду.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині чоловік спробував спалити себе через брак кількох місяців для нарахування пенсії. Потерпілого госпіталізували з опіками 50% тіла. Він прийшов в Центр зайнятості, щоб оформити пенсію, але йому відмовили через брак декількох місяців до необхідного стажу. Чоловік вийшов у коридор і чиркнув сірником.

Також Знай писав, що в Київському метрополітені загинув молодий чоловік. Він катався на поїзді поза вагонами. Хлопець отримав несумісні з життям травми голови і тіла, він помер на місці. З цієї причини в метро зібралося багато людей, а кілька станцій закрили для пасажирів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в російському місті Нижній Новгород наклала на себе руки через самоспалення головний редактор "КозаПресс" Ірина Славіна. Трагедія сталася в п'ятницю, 2 жовтня біля будівлі Головного управління МВС. Першими про це повідомили очевидці в поліцію і швидку.